• PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON

    PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    20,99 

    SKŁADNIKIkukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPanierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcalTłuszcz: 2,5 gw tym…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT

    BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    16,99 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g - BALVITEN

    BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    28,99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON

    PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    23,99 

    SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 70 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,8 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.