Wyświetlanie wszystkich wyników: 9
-
48,99 zł
SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
-
22,99 zł
SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISProdukt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju. Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody. UWAGAWystępujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek…
-
16,99 zł
SKŁADNIKIocet z jabłek* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKwasowość: 6,1 %. Produkt naturalnie mętny, niepasteryzowany i nieoczyszczony. Zawiera matkę octów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 92 kJ /27 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0,8 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g UWAGA Obecność jabłek…
-
14,99 zł
SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g ZALECANE WARUNKI…
-
14,99 zł
SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy. OPISEkologiczny, niefiltrowany i niepasteryzowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %. UWAGIMętny wygląd lub osad wynika z obecności „matki” octu. Dobrze wstrząśnij przed użyciem. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
-
10,99 zł
SKŁADNIKIocet jabłkowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny ocet jabłkowy otrzymywany z najwyższej jakości jabłek w tradycyjnym procesie produkcji. Stosowany jako dodatek do potraw, przyprawa oraz naturalny konserwant. Produkt niefiltrowany, niepasteryzowany, naturalnie mętny. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 35 kJ/8 kcal Tłuszcz: <0,02 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g Węglowodany:…
-
9,99 zł
SKŁADNIKI ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany 5 % kwasowości OPIS Ocet jabłkowy jest otrzymany w wyniku naturalnej, biologicznej fermentacji octowej. Wsztrąsnąć przed spożyciem. Produkt niepasteryzowany, naturalnie mętny. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 96 kJ/22 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 1,0 g w tym cukry 0 g Błonnik…
-
9,99 zł
SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Produkt niepasteryzowany. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
-
10,99 zł
SKŁADNIKIniefiltrowany ocet z jabłek ekologicznych. OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i RYB, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Naturalnie mętny. Produkt niepasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 96…