• OCET ŻURAWINOWY BIO 250 ml – DELIKATNA (ZAKWASOWNIA)

    22,99 

    SKŁADNIKI ekologiczny ocet żurawinowy 100 %. OPIS Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z żurawiny.Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości. Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki…

  • OCET MALINOWY ŻYWY 330 ml – PROSTO ZE WSI

    27,99 

    SKŁADNIKI100 % malin. OPISNaturalny żywy ocet uzyskujemy poprzez poddanie fermentacji soku owocowego, tłoczonego na zimno ze świeżych owoców, bez użycia drożdży, bez dodatku wody.Ocet nadaje się do spożycia przez okres co najmniej 3 lat od otwarcia butelki. Ocet ten ma wytrawny, malinowy aromat i kwaśny smak. Jest dobrym dodatkiem zarówno do sałatek i mięs, jak…

  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

    19,99 

    SKŁADNIKI woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 13 kJ/3 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy…

  • KREM NA BAZIE OCTU BALSAMICZNEGO Z MODENY (GLAZE) BIO 150 ML – ALCE NERO

    19,99 

    SKŁADNIKIgotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1113 kJ/265 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    19,99 

    SKŁADNIKIocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,99 

    SKŁADNIKIwino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w…

  • OCET WINNY BIAŁY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    13,99 

    SKŁADNIKIwino z białych winogron*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.