Przejdź do treści
EKO DOSTAWA
Koszyk 0
Szukaj
  • Przekąski
  • Oliwy
  • Nasiona i ziarna
  • Przyprawy
  • Napoje
  • HerbatyRozwiń
    • czarne (w tym z dodatkami)
    • białe, czerwone, rooibos
    • Yerba mate
    • yerba mate
    • zielona herbata
    • ziołowe, owocowe (jednorodne)
    • ziołowe, owocowe (mieszanki)
  • Kawy
  • Makarony
  • KosmetykiRozwiń
    • higiena intymna
    • higiena jamy ustnej
    • prysznic i kąpiel
    • przeciwsłoneczne
    • twarz – oczyszczanie
    • twarz – pielęgnacja
    • usta – pielęgnacja
    • włosy – koloryzacja
    • włosy – mycie i pielęgnacja
    • ciało – pielęgnacja
    • dezodoranty i perfumy
    • akcesoria
  • Dom i ogródRozwiń
    • Akcesoria do kuchni
EKO DOSTAWA
Koszyk 0

Mieszanki do przygotowywania potraw

Wyświetlanie 1–60 z 63 wynikówPosortowane według najnowszych

  • MIESZANKA DO WYPIEKU BABKI BEZGLUTENOWA 300 g - CELIKO (PRODUKT SEZONOWY)

    MIESZANKA DO WYPIEKU BABKI BEZGLUTENOWA 300 g – CELIKO (PRODUKT SEZONOWY)

    19,99 zł

    SKŁADNIKIcukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, aromat, regulator kwasowości: difosforany; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISDoskonała mieszanka do wypieku pysznej, klasycznej babki piaskowej. Na jej bazie przygotujesz także babkę marmurkową, doskonały keks lub wyśmietnite muffiny. Jest łatwa i szybka w przygotowaniu. Świetnie sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale zawsze…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA PLACKI ZIEMNIACZANE BIO 250 g - AMYLON

    MIESZANKA NA PLACKI ZIEMNIACZANE BIO 250 g – AMYLON

    21,99 zł

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, suszone ziemniaki* (28 %), sól morska, kurkuma*, ekstrakt z rozmarynu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do miski, dodać 250 – 280 ml zimnej wody, a następnie dobrze zagnieść. Z ciasta uformować wałek, pokroić go na plastry, a następnie każdy plaster rozwałkować na placki. Placki smażyć na rozgrzanej patelni, na niewielkiej ilości…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA NALEŚNIKI BIO 250 g - AMYLON

    MIESZANKA NA NALEŚNIKI BIO 250 g – AMYLON

    19,99 zł

    SKŁADNIKImąka PSZENNA pełnoziarnista* 91 %, MLEKO w proszku*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do miski, wlać ok. 400 ml zimnej wody, dobrze wymieszać i odstawić na 2 minuty. Następnie smażyć cienkie naleśniki na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju. Naleśniki można podawać z dżemem, białym serem,…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g - AMYLON

    MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g – AMYLON

    22,99 zł

    SKŁADNIKImąka PSZENNA pełnoziarnista* 97 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do miski, wlać 150 ml zimnej wody i wyrobić ciasto. Odstawić na ok. 5 minut, do wyrośnięcia. Ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną tłuszczem lub wyłożoną papierem do pieczenia. Rękami posypanymi mąką uformować ciasto na placek…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ BEZGLUTENOWY BIO 30 g - BIOVEGAN

    ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – BIOVEGAN

    21,99 zł

    SKŁADNIKImąka z ŁUBINU słodkiego* 47 %, skrobia kukurydziana*, mąka kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, białko z lnu*, białko ze słonecznika*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka w proszku na bazie mąki z ŁUBINU słodkiego. Opakowanie odpowiada 6 jajom. Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAłyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA SERNIKOBROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 420 g - BIOVEGAN

    MIESZANKA NA SERNIKOBROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 420 g – BIOVEGAN

    33,99 zł

    SKŁADNIKI mieszanka do wypieku brownie [surowy cukier trzcinowy*, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kakao*¹ w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 7 %, czekolada „couverture”*¹ 5 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), czekolada „couverture”*² 2,5 % (miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*), substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; sól, łuski babki płesznik*, substancja zagęszczająca: guma…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA CIASTO FONDANT CZEKOLADOWY (LAVA CAKE) BEZGLUTENOWA BIO 241 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA CIASTO FONDANT CZEKOLADOWY (LAVA CAKE) BEZGLUTENOWA BIO 241 g – ZDROWO NAMIESZANE

    34,99 zł

    SKŁADNIKI: kropelki gorzkiej czekolady* (62 %) (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, mąka z tapioki*, sól himalajska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBIO Lava Cake Zdrowo Namieszane – Rozkosz czekolady na Twoim talerzu!Mieszanka, która pozwoli Ci przygotować nieziemski, 5 gwiazdkowy, mocno czekoladowy deser w zaledwie 15 minut.To płynna czekolada…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU RACUCHÓW BEZGLUTENOWA KETO 170 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU RACUCHÓW BEZGLUTENOWA KETO 170 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    20,99 zł

    SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, substancja słodząca: erytrytol, maranta trzcinowa, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, cynamon, sól morska, kardamon. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp do miski, dodaj 200 ml śmietanki 30 %, 1 jajko i dokładnie wymieszaj. 2. Smaż na wolnym ogniu, na niewielkiej ilości lub bez tłuszczu, najpierw z jednej strony pod przykryciem, aż ciasto się…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA PIEROGI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 550 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA NA PIEROGI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 550 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    21,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa biała, tapioka, mąka OWSIANA bezglutenowa, guma guar (substancja zagęszczająca), sól morska. OPISBezglutenowa mieszanka na pierogi. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1.Mieszankę przesyp do miski. Dodaj 30 ml (3 łyżki) oleju. Stopniowo dolewaj 400 ml gorącej wody (ok. 80℃), zagniatając przy tym ciasto przez ok. 5-7 minut, aż będzie zwarte i…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • CIASTO PROTEINOWE WANILIOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g - AMYLON

    CIASTO PROTEINOWE WANILIOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g – AMYLON

    19,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, JAJA suszone, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), wanilia mielona 0,5 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, naturalny aromat waniliowy, barwniki (kurkumina, ryboflawiny), substancja słodząca (sukraloza). OPISMug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • CIASTO PROTEINOWE CZEKOLADOWE Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g - AMYLON

    CIASTO PROTEINOWE CZEKOLADOWE Z KUBECZKA BEZGLUTENOWE 60 g – AMYLON

    19,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, koncentrat białka SERWATKOWEGO 30 %, suszone JAJA, ekstrudowany proszek czekoladowy 7 % (cukier, kakao w proszku), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól kuchenna, substancja słodząca (sukraloza). OPISMug cake to znakomity wybór na ciepły deser na szybko, idealny do wieczoru z książką czy ulubionym serialem. Jego…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA RAZOWEGO BEZGLUTENOWA 500 g - GRANO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA RAZOWEGO BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    18,99 zł

    SKŁADNIKIskrobia modyfikowana z manioku (tapioka), mąka ryżowa, mąka gryczana, mąka lniana, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piekarnicze suche, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba razowego jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach….

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROMNICKIEGO Z ZIARNAMI BEZGLUTENOWA 500 g - GRANO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA PROMNICKIEGO Z ZIARNAMI BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    18,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), siemię lniane (12 %), pestki dyni (10 %), nasiona słonecznika (10 %), mąka lniana, mąka gryczana, cukier, sól, mąka z wiesiołka, drożdże piekarnicze suche, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZGLUTENOWA 500 g - GRANO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZGLUTENOWA 500 g – GRANO

    17,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia modyfikowana z manioku (tapioka), mąka z prosa, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, drożdże piekarnicze suche, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym. OPISMieszanka piekarnicza bezglutenowa do wypieku chleba jasnego jest to produkt otrzymany w wyniku zmieszania w mieszalniku półproduktów w określonych recepturą proporcjach. SPOSÓB…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO DO POTRAW WŁOSKICH BEZGLUTENOWY 200 g - CULTURED FOODS

    ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO DO POTRAW WŁOSKICH BEZGLUTENOWY 200 g – CULTURED FOODS

    25,99 zł

    SKŁADNIKIteksturowane białko SOJOWE, pomidor mielony, mąka z cieciorki, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), płatki drożdżowe, mąka SOJOWA, cebula suszona, czosnek suszony, ekstrakt drożdżowy, burak suszony, sól himalajska, kmin rzymski, łuska babki jajowatej, mieszanka ziół (bazylia, oregano, tymianek, cząber, majeranek, rozmaryn), kakao, pieprz czarny, Lactospore® (Bacillus coagulans MTCC 5856). OPISMeaty Mix to pyszna, naturalna alternatywa dla…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO BEZ PRZYPRAW BEZGLUTENOWY 150 g - CULTURED FOODS

    ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO BEZ PRZYPRAW BEZGLUTENOWY 150 g – CULTURED FOODS

    25,99 zł

    SKŁADNIKIteksturowane białko grochowe, mąka z grochu, mąka z ciecierzycy, ekstrakty drożdżowe, cebula mielona, łuska babki jajowatej, burak mielony, kakao, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856). OPISZamiennik mięsa mielonego bez SOI, roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami LactoSpore®.LactoSpore® to tworzący przetrwalniki szczep bakterii Bacillus coagulans, który jest odporny na ekstremalne warunki, m.in. na…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO Z PRZYPRAWAMI BEZGLUTENOWY 150 g - CULTURED FOODS

    ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO Z PRZYPRAWAMI BEZGLUTENOWY 150 g – CULTURED FOODS

    25,99 zł

    SKŁADNIKIteksturowane białko grochowe, mąka z grochu, mąka z ciecierzycy, pomidor mielony, cebula suszona, ekstrakty drożdżowe, burak mielony, sól himalajska, łuska babki jajowatej, czosnek mielony, kmin rzymski mielony, kakao, pieprz czarny, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856).  OPISZamiennik mięsa mielonego bez SOI, jest roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore®.LactoSpore® to tworzący…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA GOUDA BEZGLUTENOWY 80 g - CULTURED FOODS

    MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA GOUDA BEZGLUTENOWY 80 g – CULTURED FOODS

    21,99 zł

    SKŁADNIKIbiałko grochowe (51 %), mąka z tapioki, ekstrakt drożdżowy, sól himalajska, cebula mielona, naturalny aromat, barwnik: beta-karoten, substancja zagęszczająca: guma guar, pieprz biały, regulator kwasowości: kwas mlekowy, łuska babki jajowatej. OPISCheatcheez Gouda to roślinna mieszanka na sos lub dip o smaku sera Gouda. Jest naturalny, bogaty w białko i bezglutenowy. Cheatcheez to idealna alternatywa sosu…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA CHEDDAR BEZGLUTENOWY 72 g - CULTURED FOODS

    MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA CHEDDAR BEZGLUTENOWY 72 g – CULTURED FOODS

    23,99 zł

    SKŁADNIKIkoncentrat białka grochowego (46 %), mąka z tapioki, naturalny aromat, ekstrakt drożdżowy, sól himalajska, cebula mielona, czosnek mielony, pomidor mielony, słodka papryka, barwnik: beta-karoten, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja zagęszczająca: guma guar, łuska babki jajowatej, papryka chili, burak mielony. OPISCheatcheez Cheddar to roślinna mieszanka na sos lub dip o smaku sera Cheddar. Jest naturalny, bogaty…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO NA BURGERY BEZGLUTENOWY 200 g - CULTURED FOODS

    ZAMIENNIK MIĘSA MIELONEGO NA BURGERY BEZGLUTENOWY 200 g – CULTURED FOODS

    21,99 zł

    SKŁADNIKIteksturowane białko SOJOWE, mąka z cieciorki, nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), płatki drożdżowe, mąka SOJOWA, pomidor mielony, cebula suszona, ekstrakt drożdżowy, burak suszony, sól himalajska, kmin rzymski, łuska babki jajowatej, czosnek suszony, kakao, pieprz czarny, Lactospore® (Bacillus coagulans MTCC 5856). OPISBurger Mix to pyszna, naturalna alternatywa dla mięsa mielonego – bogata w białko, bez glutenu,…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO PIECZENIA, GOTOWANIA, PANIEROWANIA ORAZ JAKO ZAMIENNIK ŻÓŁTKA BEZGLUTENOWY 128 g - CULTURED FOODS

    ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO PIECZENIA, GOTOWANIA, PANIEROWANIA ORAZ JAKO ZAMIENNIK ŻÓŁTKA BEZGLUTENOWY 128 g – CULTURED FOODS

    20,99 zł

    SKŁADNIKImąka z tapioki, skrobia ziemniaczana, łuska babki jajowatej, substancja zagęszczająca: guma guar, inulina (cykoria), barwnik: beta-karoten, czarna sól himalajska. OPISvEGGs to naturalny, roślinny zamiennik jajek. Stosuj vEGGs tam, gdzie używasz JAJEK do wiązania składników.vEGGs jest doskonały do pieczenia, gotowania, panierowania oraz jako zamiennik żółtka. Nie nadaje się na jajecznicę oraz jako zamiennik żółtka. Z jednego…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO PIECZENIA, GOTOWANIA, PANIEROWANIA ORAZ JAKO ZAMIENNIK ŻÓŁTKA BEZGLUTENOWY 102 g - CULTURED FOODS

    ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO PIECZENIA, GOTOWANIA, PANIEROWANIA ORAZ JAKO ZAMIENNIK ŻÓŁTKA BEZGLUTENOWY 102 g – CULTURED FOODS

    24,99 zł

    SKŁADNIKImąka z tapioki, skrobia ziemniaczana, łuska babki jajowatej, substancja zagęszczająca: guma guar, inulina (cykoria), barwnik: beta-karoten, czarna sól himalajska.  OPISvEGGs – roślinny zamiennik jaj do pieczenia i gotowania, wyprodukowany z naturalnych składników. Po prostu zmieszaj proszek z wodą i zobacz jak po chwili zamieni się w wegejajko!Wegejajka vEGGs mają długi termin ważności i nie zajmują…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA GULASZ WEGAŃSKI Z GRZYBAMI BEZGLUTENOWY 130 g - CULTURED FOODS

    MIESZANKA NA GULASZ WEGAŃSKI Z GRZYBAMI BEZGLUTENOWY 130 g – CULTURED FOODS

    26,99 zł

    SKŁADNIKIteksturowana mąka SOJOWA (kawałki), mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ziemniaczana, grzyby [pieczarka (6,8 %), podgrzybek (3,8 %)], ekstrakty drożdżowe, pomidor mielony, płatki drożdżowe, cebula suszona, inulina (błonnik z cykorii), czosnek suszony (0,8 %), sól himalajska, łuska babki jajowatej, pieprz czarny (0,4 %), zioła (0,4 %) [bazylia, oregano, tymianek, cząber, majeranek, rozmaryn], LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856) OPISPrzepyszna mieszanka…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA OWSIANEGO BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA OWSIANEGO BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BAUCK HOF

    26,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa* 34 %, skrobia kukurydziana*, mąka razowa z prosa brązowego*, mąka gryczana razowa*, skrobia ziemniaczana*, zakwas gryczany w proszku* (mąka gryczana*), sól kamienna, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, mielone łuski babki jajowatej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka do wypieku chleba z mąki owsianej bezglutenowa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania, 1 paczkę drożdży suszonych i 500 ml letniej…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK Z CZEKOLADĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 365 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK Z CZEKOLADĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 365 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    28,99 zł

    SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, czekolada gorzka bez dodatku cukru 8 % [miazga kakaowa 60 %, substancja słodząca (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku 35 ciastek z czekoladą…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAKWAS CHLEBOWY ŻYTNI LIOFILIZOWANY BIO 35 g - DARY NATURY

    ZAKWAS CHLEBOWY ŻYTNI LIOFILIZOWANY BIO 35 g – DARY NATURY

    18,99 zł

    SKŁADNIKIzakwas chlebowy ŻYTNI liofilizowany* (mąka ŻYTNIA*, woda). (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zakwas chlebowy liofilizowany. Bez dodatku drożdży. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzygotowanie zakwasu:1. Wybudzanie zakwasu: zawartość saszetki wsypać do szklanego słoika i dolać 35 ml ciepłej wody (40 °C). Wymieszać drewnianą łyżką, nakryć gazą lub papierowym ręcznikiem i odstawić do momentu połączenia składników w jednolitą, gładką masę…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA DROŻDŻOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g - CELIKO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA DROŻDŻOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    14,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3 %, sól. OPISKoncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasto drożdżowe z owocami i kruszonkąPrzygotować do ciasta drożdżowego– 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego– 2 JAJA*– 50 g cukru– 150 ml MLEKA**– 30 g oleju lub roztopionego…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWA 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ŻURAWINĄ BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    27,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka teff, żurawina suszona 10 % (żurawina suszona 62 %, koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), słonecznik, siemię lniane, płatki teff, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), łuski babki jajowatej, sól himalajska. OPISMieszanka do wypieku chleba bezglutenowego z żurawiną. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik do 190°C.2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z CZARNUSZKĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z CZARNUSZKĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    25,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, słonecznik, płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka teff, siemię lniane, czarnuszka 1,2 %, płatki teff, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), łuska babki jajowatej, sól kłodawska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z czarnuszką. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z PESTKAMI DYNI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z PESTKAMI DYNI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    25,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13 %, mąka teff, płatki teff, siemię lniane, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK MAŚLANYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 365 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTEK MAŚLANYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 365 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    27,99 zł

    SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska. OPISOpakowanie wystarcza na 35 ciastek maślanych.Zawiera substancję słodzącą. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZGLUTENOWA BIO 500 g – BAUCK HOF

    23,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa* 40 %, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka jaglana pełnoziarnista*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; sól kamienna, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winiany potasu, skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka do…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BEZGLUTENOWA BIO 350 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BEZGLUTENOWA BIO 350 g – BAUCK HOF

    20,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa razowa*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, kwas: winnian monosodowy, mąka kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA WIELOZIARNISTEGO BEZGLUTENOWA (SKANDYNAWSKA) BIO 600 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA WIELOZIARNISTEGO BEZGLUTENOWA (SKANDYNAWSKA) BIO 600 g – BAUCK HOF

    27,99 zł

    SKŁADNIKIpłatki OWSIANE pełnoziarniste bezglutenowe*, nasiona dyni*, nasiona słonecznika*, mielone siemię lniane*, NASIONA SEZAMU*, siemię lniane*, nasiona chia – szałwia hiszpańska (Salvia hispanica)*, płatki jaglane pełnoziarniste*, mielone łuski babki jajowatej*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMieszanka na chleb zmieniający życie Wunderbrod – to skandynawska (norweska) receptura na chleb stworzona przez pastora Eastona Marks`a – który opiera się…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA FALAFEL BEZGLUTENOWA BIO 160 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA NA FALAFEL BEZGLUTENOWA BIO 160 g – BAUCK HOF

    15,99 zł

    SKŁADNIKImielona ciecierzyca*, mąka z ciecierzycy*, sól, kminek*, pietruszka*, czosnek*, kolendra*, biały pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 16 falafeli: Mieszankę zalać 250 ml wrzącej wody i pozostawić na 15 minut do napęcznienia. Masę dobrze wymieszać i wilgotnymi dłońmi uformować kulki wielkości łyżeczki do herbaty. Smażyć na głębokim oleju do uzyskania złocistobrązowego koloru. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 290 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 290 g – ZDROWO NAMIESZANE

    26,99 zł

    SKŁADNIKI cukier kokosowy* (37 %), mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, kakao w proszku* (9 %), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, kropelki z czekolady* (7 %) (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), len mielony*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANA Piekarnik nagrzej…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ZAKWAS CHLEBOWY ŻYTNI W PROSZKU BIO 30 g - BIOVEGAN

    ZAKWAS CHLEBOWY ŻYTNI W PROSZKU BIO 30 g – BIOVEGAN

    19,99 zł

    SKŁADNIKI pełnoziarniste produkty przemiału ŻYTA*, kultury starterowe (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wystarcza na uzyskanie 2 chlebów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIASkładniki: 1 saszetka zakwasu chlebowego żytniego bio 30 g Biovegan, 700 g mąki pszennej, 300 g mąki żytniej, 2 saszetki drożdży suszonych bezglutenowych bio 9 g Biovegan, 2 łyżeczki soli, 750 ml letniej wody. Dokładnie wymieszać wszystkie suche…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO JAJECZNICY, OMLETU, QUICHE I INNYCH DAŃ JAJECZNYCH BEZGLUTENOWY 180 g - CULTURED FOODS

    ROŚLINNY ZAMIENNIK JAJ DO JAJECZNICY, OMLETU, QUICHE I INNYCH DAŃ JAJECZNYCH BEZGLUTENOWY 180 g – CULTURED FOODS

    24,99 zł

    SKŁADNIKImąka z grochu (46 %), koncentrat białka grochowego (18 %), mąka z ciecierzycy, błonnik roślinny (bambus), ekstrakt drożdżowy, naturalny aromat, sól himalajska, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma gellan, barwnik: beta-karoten.  OPISvEGGs „Omelette” to roślinna, 100 % naturalna alternatywa dla JAJEK, dzięki której przyrządzisz pyszną wegańską jajecznicę, omlet, quiche, frittatę i inne jajeczne dania. Po prostu…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 440 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA JASNEGO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 440 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    22,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa biała, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa pełnoziarnista, maranta trzcinowa, tapioka, płatki OWSIANE bezglutenowe, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże. OPISMieszanka do wypieku chleba bezglutenowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Wsyp mieszankę do miski.2. Dolej 500 ml ciepłej wody i dokładnie wymieszaj.3. Zagnieć ciasto.4. Włóż…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g - CELIKO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    12,99 zł

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier. OPIS Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIABiszkopt:– 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego– 50 g cukru (1/4 szklanki)– 3 jaja– 1 łyżeczka proszku do pieczenia CelikoWykonanie:– Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z cukrem. Następnie kolejno dodawać po jednym…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGLUTENOWA 200 g - CELIKO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGLUTENOWA 200 g – CELIKO

    13,99 zł

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól. OPISKoncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek.Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SPOSÓB PRZYGOTOWANIACiasteczka:– 1 opakowanie koncentratu ciasta kruchego– 2 żółtka– 40 g schłodzonego MASŁA (1/5 kostki)– bezglutenowe czekoladowe kropelki lub płatki lub starta gorzka czekoladaWykonanie:– Koncentrat…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK OWSIANYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK OWSIANYCH BEZGLUTENOWA DEMETER BIO 350 g – BAUCK HOF

    25,99 zł

    SKŁADNIKIpłatki OWSIANE pełnoziarniste bezglutenowe** 84 %, len złocisty mielony*, mielone łuski babki jajowatej*, otręby OWSIANE bezglutenowe** 2 %, sól kamienna. (*certyfikowany składnik ekologiczny, **składniki z rolnictwa biodynamicznego [88 %]) OPISMieszanka do wypieku owsianych bułek bezglutenowych. Opakowanie wystarcza na 8 bułek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPotrzebujesz: 350 g mieszanki do bułek, 400 ml letniej wody.1. Nagrzej piekarnik do temperatury…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGLUTENOWA 280 g - CELIKO

    MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGLUTENOWA 280 g – CELIKO

    17,99 zł

    SKŁADNIKI cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat. OPISKoncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMuffiny klasyczne:Składniki:– 1 opakowanie konentratu ciasta 280 g– 2 JAJA – 100 ml oleju– 40 ml wodyW wersji wegańskiej nie używać jaj, zawartość torebki wymieszać najpierw z olejem (100…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA 300 g - CELIKO

    MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA 300 g – CELIKO

    18,99 zł

    SKŁADNIKIcukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12 %)- 8 %, czekolada (miazga kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (z SOI))- 4 %, błonnik kakaowy, aromat, sól. OPIS Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1547 kJ/365…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA RACUCHY OWSIANE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 178 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA NA RACUCHY OWSIANE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 178 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    18,99 zł

    SKŁADNIKImąka OWSIANA bezglutenowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, ksylitol (substancja słodząca), przyprawy, wodorowęglan sodu (substancja spulchniająca), sól kłodawska. OPISPrze! Racuchy to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy, mąki z białego ryżu i zbędnych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 1 g cukrów prostych na 100 g produktu i aż 7,3 g błonnika. Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA NALEŚNIKI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA NA NALEŚNIKI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 250 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    19,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa pełnoziarnista, mąka OWSIANA bezglutenowa, maranta trzcinowa, tapioka, ksylitol (substancja słodząca), sól kłodawska, kurkuma, kardamon. OPISUpiecze Ci się! Naleśniki to produkt bez glutenu, cukru, kukurydzy i zbędnych ulepszaczy. Nasza mieszanka zawiera tylko 1,7 g cukrów prostych na 100 g produktu.Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA Z ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    30,99 zł

    SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza2. Wsyp mieszankę do…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 500 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    28,99 zł

    SKŁADNIKImąka MIGDAŁOWA, słonecznik, nasiona chia, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza2. Wsyp mieszankę do miski3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek5….

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 420 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    22,99 zł

    SKŁADNIKIpłatki OWSIANE bezglutenowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, łuska babki jajowatej, siemię lniane brązowe, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku chleba klasyczna. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Nagrzej piekarnik (góra – dół) do 190 stopni Celsjusza2. Brytfankę (małą keksowkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff,…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU PIZZY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 250 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU PIZZY BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 250 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    19,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa, tapioka, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, drożdże, sól kłodawska. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski2. Do 200 ml ciepłej przegotowanej wody dodaj 2 łyżki oliwy, 1 łyżeczkę miodu i przelej do miski3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami4. Przykryj ściereczką i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia na…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 310 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO 310 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    29,99 zł

    SKŁADNIKI mąka MIGDAŁOWA, mąka kokosowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól kłodawska, drożdże. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek. Idealna w diecie ketogenicznej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp do miski2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza). Starannie wyrób ciasto3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK JASNYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 400 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK JASNYCH BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 400 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    23,99 zł

    SKŁADNIKI mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, płatki OWSIANE bezglutenowe, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól, drożdże. OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku bułek. Opakowanie wystarcza na około 9 bułek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zawartość torebki wsyp do miski2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej wody (max. 40 stopni Celsjusza)3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA MUFFINY Z KROPLAMI GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWA BIO 300 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA MUFFINY Z KROPLAMI GORZKIEJ CZEKOLADY BEZGLUTENOWA BIO 300 g – ZDROWO NAMIESZANE

    24,99 zł

    SKŁADNIKImąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, kropelki z czekolady* (7 %) [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI)], skrobia z tapioki*, len mielony*, kakao w proszku*, bezglutenowy proszek do pieczenia* [skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)], sól himalajska różowa (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna mieszanka do…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 420 g - PIĘĆ PRZEMIAN

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA KLASYCZNA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 420 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    24,99 zł

    SKŁADNIKI płatki OWSIANE* bezglutenowe, mąka OWSIANA* bezglutenowa, mąka z ryżu brązowego*, łuska babki jajowatej*, siemię lniane brązowe*, nasiona chia* – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Nagrzać piekarnik do 190 °C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmarować olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami OWSIANYmi…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g - PROBIO

    MIESZANKA DO WYPIEKU CHLEBA BEZGLUTENOWA BIO 500 g – PROBIO

    22,99 zł

    SKŁADNIKImąka z sorgo*, skrobia kukurydziana*, mąka gryczana*, mąka kukurydziana*, kaszka gryczana*, skrobia ziemniaczana*, len brązowy*, słonecznik łuskany*, mąka ryżowa*, sól morska, psyllium*, pestki dyni łuskane*, kminek łamany* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSypka mieszanka do przygotowania chleba. SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo 500 g mieszanki dodać 750 ml letniej wody i 14 g świeżych drożdży. Wymieszać. Gotowe ciasto o konsystencji…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA GOFRY BEZGLUTENOWA BIO 240 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA GOFRY BEZGLUTENOWA BIO 240 g – ZDROWO NAMIESZANE

    20,99 zł

    SKŁADNIKI mąka ryżowa*, mąka z amarantusa*, skrobia z tapioki*, mąka gryczana*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, wodorowęglan sodu)), len mielony*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna mieszanka do przygotowania gofrów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Oddziel żółtka od białek.2. Do miski wlej MLEKO, żółtka i olej, a następnie zmikszuj lub dokładnie wymieszaj.3.Gofry na…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF

    MIESZANKA NA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g – BAUCK HOF

    26,99 zł

    SKŁADNIKIcukier*, mąka kukurydziana*, płatki czekolady* 15 % (surowy cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 8 %, substancja zagęszczająca: guma guar*, mielone łupiny babki jajowatej*, sól kamienna, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA RACUCHY Z MĄKĄ KOKOSOWĄ BEZGLUTENOWA BIO 210 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA RACUCHY Z MĄKĄ KOKOSOWĄ BEZGLUTENOWA BIO 210 g – ZDROWO NAMIESZANE

    20,99 zł

    SKŁADNIKI mąka kokosowa* (21 %), mąka ryżowa pełnoziarnista*, skrobia z tapioki*, cukier kokosowy*, mąka gryczana*, len mielony*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winian potasu, węglan sodu)) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANA Do miski wbij 3 jajka i wymieszaj z 200 ml MLEKA i łyżką oleju. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj rózgą kuchenną….

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA NALEŚNIKI Z MĄKĄ GRYCZANĄ BEZGLUTENOWA BIO 200 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA NALEŚNIKI Z MĄKĄ GRYCZANĄ BEZGLUTENOWA BIO 200 g – ZDROWO NAMIESZANE

    18,99 zł

    SKŁADNIKI mąka ryżowa*, skrobia z tapioki*, mąka gryczana* (20 %), len mielony*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)), kurkuma*, sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANA W misce połącz ze sobą wszystkie mokre składniki (4 jajka, 200 ml MLEKA, 200 ml wody, 2 łyżki oleju lub rozpuszczonego masła). Wsyp zawartość…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • MIESZANKA NA CHLEBEK BANANOWY Z NASIONAMI CHIA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - ZDROWO NAMIESZANE

    MIESZANKA NA CHLEBEK BANANOWY Z NASIONAMI CHIA BEZGLUTENOWA BIO 400 g – ZDROWO NAMIESZANE

    25,99 zł

    SKŁADNIKI mąka ryżowa pełnoziarnista*, mąka gryczana*, skrobia kukurydziana*, cukier kokosowy*, mąka ryżowa*, skrobia z tapioki*, len mielony*, cynamon*, nasiona szałwi hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (1 %), substancja spulchniająca: węglany sodu, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu)), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANA Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni Celsjusza bez…

    Dodaj do koszykaKontynuuj Wczytywanie Gotowe
  • 1
  • 2
  • →
  • KATALOG PRODUKTÓW
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Kontakt

© 2025 EKO DOSTAWA

Facebook FacebookInstagram Instagram
  • Przekąski
  • Oliwy
  • Nasiona i ziarna
  • Przyprawy
  • Napoje
  • Herbaty
    • czarne (w tym z dodatkami)
    • białe, czerwone, rooibos
    • Yerba mate
    • yerba mate
    • zielona herbata
    • ziołowe, owocowe (jednorodne)
    • ziołowe, owocowe (mieszanki)
  • Kawy
  • Makarony
  • Kosmetyki
    • higiena intymna
    • higiena jamy ustnej
    • prysznic i kąpiel
    • przeciwsłoneczne
    • twarz – oczyszczanie
    • twarz – pielęgnacja
    • usta – pielęgnacja
    • włosy – koloryzacja
    • włosy – mycie i pielęgnacja
    • ciało – pielęgnacja
    • dezodoranty i perfumy
    • akcesoria
  • Dom i ogród
    • Akcesoria do kuchni