Wyświetlanie wszystkich wyników: 13
-
10,99 zł
SKŁADNIKImąka ryżowa pełnoziarnista*, liście bambusa* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 13 – 14 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1527 kJ / 360 kcalTłuszcz: 2,9…
-
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
10,99 zł
SKŁADNIKImąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 – 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić…
-
69,99 zł
SKŁADNIKIekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum pełnoziarnista). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając.(Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1468 kJ/347 kcalTłuszcz – 1,9 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 gWęglowodany…
-
73,99 zł
SKŁADNIKIekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając.(Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1499 kJ/354 kcalTłuszcz – 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 gWęglowodany –…
-
69,99 zł
SKŁADNIKIekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 7-8 minut, od czasu do czasu mieszając.(Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1499 kJ/354 kcalTłuszcz – 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 gWęglowodany –…
-
63,99 zł
SKŁADNIKIekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając.(Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu). WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1499 kJ/354 kcalTłuszcz – 1,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 gWęglowodany –…
-
24,99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny…
-
24,99 zł
SKŁADNIKIwoda, mąka konjac, wodorotlenek wapnia OPISGłównym składnikiem Diet Spaghetti jest Glukomannan konjac – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny…
-
13,99 zł
SKŁADNIKI77 % semolina z PSZENICY ORKISZ*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron Strozzapreti posiada specyficzny kształt i może być wykorzystywany do sałatek, zup czy zapiekanek.Pakowano w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia3. Gotować 12 –…
-
17,99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając.Czas gotowania: 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie. Podawać z orientalnymi warzywami i japońskimi przyprawami. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…
-
17,99 zł
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nie gotować. Makaron włożyć do miski, zalać wrzątkiem i pozostawić do namoczenia na 8-10 minut. Odcedzić makaron. Pyszny z orientalnymi warzywami i przyprawą japońską. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2485 kJ/351 kcal Tłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 72 gw tym…
-
14,99 zł
SKŁADNIKIekologiczna mąka z gryki. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 – 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcalTłuszcz: 3,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 gWęglowodany: 67…