• KASZA MANNA ORKISZOWA BIO 500 g – NIRO

    13,99 

    SKŁADNIKIkasza manna z PSZENICY ORKISZ*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKasza manna dla wielu osób jest dobrze znanym smakiem z dzieciństwa. Ugotowana na MLEKU lub wodzie z dodatkiem konfitur lub świeżych owoców stanowi pyszne połączenie. Idealna na śniadanie czy też podwieczorek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Odmierzyć 250 ml MLEKA lub wody do garnka. 1/3 płynu (83,3 ml) odlać do…

  • KASZA MANNA Z SAMOPSZY BIO 400 g – NIRO

    16,99 

    SKŁADNIKIPełnoziarnista kasza manna z PSZENICY samopszy* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować w proporcji 1 lub 2 kopiaste łyżki kaszy manny na 250 ml MLEKA lub wody (w zależności od preferowanej konsystencji). Odmierzamy 250 ml MLEKA, trochę odlewamy do szklanki i mieszamy z kaszą manną. Pozostałe MLEKO zagotowujemy, wlewamy roztwór z kaszą manną stale…

  • KASZA MANNA Z PŁASKURKI BIO 400 g – NIRO

    13,99 

    SKŁADNIKIPełnoziarnista kasza manna z PSZENICY płaskurki* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować w proporcji 1 lub 2 kopiaste łyżki kaszy manny na 250 ml MLEKA lub wody (w zależności od preferowanej konsystencji). Odmierzamy 250 ml MLEKA, trochę odlewamy do szklanki i mieszamy z kaszą manną. Pozostałe MLEKO zagotowujemy, wlewamy roztwór z kaszą manną stale…